06 30 568 49 90 csicsovszkijudit@gmail.com

Szeretettel Üdvözöllek

Kedves Látogató!

Görgess lentebb

Élet, Energia, Egészség, Szépség!

Fűben-fában az orvosság!

Cégünk minőséget képvisel! Sok pozitív visszajelzést kapunk azoktól a vásárlóinktól, akik folyamatosan, rendszeresen használják gyógynövényes készítményeinket. Ezért is készítettünk egy különleges krémet. Nagyon sokat tudunk segíteni az embereknek, csökkentve mindennapi fájdalmaikat, problémáikat. Mindig arra törekszünk, hogy olyan termékeket értékesítsünk, ami tetszik az embereknek, segít enyhíteni a problémáikon, fizikai fájdalmaikon. Tényekkel alátámasztva igazoltan bizonyított dolog, hogy a gyógynövényeknek jótékony hatása van az emberi szervezetre.

A Csicsovszki krémmel szeretnék minden kedves látogatónak felkelteni a figyelmét!

Ezt a főtermékünket közkívánatra állítottuk össze vegyészeinkkel.

Gyártás során igyekeztünk mindenkinek az igénye szerint kialakítani egy olyan krémet, amit mindenki használhat, fiatal korosztálytól, idősebb korosztályig alkalmazzák, használják nap mint nap vásárlóink!

Összetevőit külön vásárlói kérések alapján készítettük el, több év kutatási eredményeit figyelembe véve.

Magas hatóanyagtartalmú krémünk többek között ízületi panaszokra és szinte minden jellegű problémára megoldást jelenthet külsőleg alkalmazva.

Cégünk folyamatos érdeklődéssel van a vásárlói felé, különböző akciókkal ajándékokkal kedveskedünk, személyes kapcsolatot tartunk fenn vevőinkkel!

Görgess lentebb

Sikertörténetem!

,, A gondolataiddal engedheted meg magadnak azt, hogy a legjobb történhessen veled.
A dolgok nem csak úgy megtörténnek, minden egy gondolattal kezdődik… ,,

Kezdtem Én is kicsiben, mint az emberek többsége alkalmazottként.

Ténylegesen alkalmazkodva a mindenkori főnökök elvárásaihoz, a velem együtt dolgozó munkatársak stílusához, mindenkit úgy fogadtam el, amilyen éppen akkor volt. Mindig tudtam csapatban dolgozni.

Mindig is célorientált, maximalista voltam és vagyok most is.

Éveket vett ki belőlem ez az alkalmazotti lét, amikor teljesen a munkára fókuszáltam, és a cél lebegett előttem, hogy teljesítsek úgy, ahogy azt a cégvezetőség elvárta tőlem.

A rámrótt feladataimat elvégezve, plusz feladatokat kapva, még ezen felül a napi tevékenységeken túl nem értékelték az elvégzett plusz munkákat, amikkel megbíztak az éppen aktuális főnökeim.

Nagyon sok energiámat felemésztette ez a szélmalom harc, hogy én átláttam az éppen aktuális vállalkozás menetét, de mégis falakba ütköztem az akkori főnökeimmel, mert nem látták át ennek az ésszerűségét, hasznosságát.

Úgy a cég technikai részét, vagy akár termék paletta bővítésem ötletét rosszul kezelték, nem tudtunk együtt működni.

Voltak, akik megpróbáltak lebeszélni róla, keresztbe tenni, hátráltatni és elvenni a kedvemet a pozitív változástól, mert meg akartak győzni arról, hogy túl fiatal vagyok, még nem értem meg erre a dologra, nincs meg a kellő affinitásom hozzá, stb stb stb…

Ezek a dolgok érlelődtek folyamatosan bennem, ahogy teltek az évek, és folyamatos megerősítést kaptam másoktól is és önmagamtól is, hogy saját kezembe vegyem az életem irányítását.
Néha el is bizonytalanodtam vagy elgondolkodtam, hogyan is tovább, mit hozzak ki az életemből vagy merre tovább, de egyre jobban erősödött bennem az elhatározás, és már magabiztosan utat engedtem pozitív gondolataimnak ötleteimnek.

Hiszen ez a döntés ahogy megszületett bennem, hogy saját válalkozást indítok, ezért léptem és meg csináltam.

Bár sok embert elveszítettem a döntésem által, de pontosan ennek köszönhetően észre vettem azt, hogy minden okkal történik. Akkor döbbentem rá, hogy már egy ideje egy olyan ember volt a környezetemben, aki már az első találkozásunkkor feltette nekem azt a kérdést: – ha ilyen nagyszerűen csinálod alkalmazottként ezt a munkát és átlátod a dolgokat, akkor hogyhogy nem merült fel benned a saját vállalkozásod létrehozása?

Ekkor, mint egy villámcsapásként nyílalt belém a felismerés, ha segítek másokon és bízok magamban, csak jó dolgok történhetnek velem az életemben.

Beléptem az egyéni vállalkozók csodálatos csapatába megélve az önállóság minden velejáróját.

Élvezem, mert képes vagyok rá, az ötleteim megvalósítására, amiben eddig korlátozva voltam, sőt újabbnál újabb ötleteim születnek, amelyeket folyamatosan megálmodom és megvalósítom.

Minden nap új tapasztalatok, élmények, ismeretek, tudás gazdagít.
Új alapanyagok, gyógynövények, hatóanyagok, termékek ismerete. Megismerkedem csodálatos emberekkel, új területeken tudom kibontakoztatni, megnyílvánítani képességeimet.

Örülök és boldog vagyok, mert megtettem ezt a lépést és a sikertörténetemet élem meg az üzleti életben és a magánéletben, lásd USA közelségét is érezhettem (Grand Canyon ) stb.
Többek között ezek az élmények töltenek fel energiával, rengeteg új ötlet megvalósítása és ezt mindennapjaimban feladatomnak érzem, ez visz előre ez hajt nap mint nap értelmet adva a mindennapi életemnek.

Egy örömteli kiteljesedésben élem mindennapjaimat, hiszen megvalósult szinte minden: azok az álmok, tervek, vágyak, amit eddig magamban dédelgettem.
Szárnyra kaptam és meg tudtam jelenni olyan termékekkel, olyan szolgáltatással, amely minden ember számára hasznos, és javára válik.

,,Nem az a kérdés, hogy léteznek -e CSODÁK, hanem, hogy hiszel -e bennük eléggé ahhoz, hogy MEGLÁSD!”

Érzem és tudom, hogy jó helyen vagyok, a helyes úton járok, határ a csillagos ég….

Csicsovszki Judit

A Csicsovszki krém megálmodója

Kérdésed van? Lépj kapcsolatba velünk.

Bármilyen kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, keress nyugodtan minket.
Ha rendelni szeretnél, az alábbi űrlap segítségével ezt is megteheted.